Niet bekend Details Over bedrukte bekers

Voor een zakenrelatie is bijvoorbeeld een foto van dit pand waarin de evenement gevestigd kan zijn ons lekkerder alternatief. Een koffiemok bedrukken betreffende foto met ons bedrijfspand kan zijn alsmaar populairder. 

Een mokken mogen zowel met de voorkant, achterkant ingeval omtrent bedrukt worden. Daarnaast mag elke mok een eigen opdruk bevatten! De mokken kunnen per stuk besteld worden.

Wij garanderen u dan ook een laagste verkoopprijs op al die soorten bedrukte bekers! Klik op een onderstaande knop om vrijblijvend de prijs op te vragen voor de bedrukte koffiebekers van uw keuze.

Daar Goedkopekoffiebekers.nl produceert in ons eigen faciliteit in Groningen en China kan zijn het geoorloofd teneinde altijd vlug te leveren anti een scherpste prijs.

Naast onze productiefaciliteiten in Groningen, beschikken over we ook ons persoonlijk faciliteit in China voor grote aantallen. Wilt u dan ook grotere aantallen voor extreem lage prijzen? Belangstelling offerte aan.

********************************************************************************************************************************

Bedrukte koffiebeker betreffende merknaam 360cc / 12oz Bedrukte kartonnen bekers met een opdruk aangaande één tot vijf kleurcombinaties, mogen wij zeer praktisch bezorgen van 5.

Wegens het veilige coffee-to-go effect schreven wij er betreffende een blauwe marker alsnog een naam op. Een koffie en thee bleven lang heet in de beker en een levertijd was bijzonder snel. Gelukkig met mijn bestelling uiteraard!

Een ontwerp studio met CUPSZ maakt een leukste beker ontwerpen! Zij vervaardigen voor jou een 3D drukproef betreffende je wensen. Deze ontvang je in 48 uur. Zo beseft jouw altijd voordat wij een bekers kunnen produceren hoe ze er uit aankomen te opmaken! Nieuwsgierig naar wat zij vanwege je mogen ontwerpen?

Ernaast zijn er kunststof en kartonnen bekers die in grote aantallen worden verkocht. Dit betreft op deze plaats weggooi bekers die bovenal bij evenementen bijvoorbeeld beurzen en concerten geraken ingezet. Of voor koffiezetautomaten in omvangrijke ondernemers.

Bedrukte koffiebeker betreffende merknaam 360cc / 12oz Bedrukte kartonnen bekers betreffende ons bedrukking van één tot vijf kleuren, mogen we bijzonder praktisch afleveren vanaf 5.

Goedkope koffiebekers rekent nooit onkosten vanwege het produceren met ons ontwerp en rekent ook nauwelijks verzendkosten. Een weergeven prijzen bestaan zeker tevens all-in prijzen. Wilt u dan ook vollere aantallen click here vanwege extreem lage prijzen? Belangstelling prijsopgave aan.

Bedrukte koffiebekers betreffende uw merknaam? We kunnen de bedrukte beker voorstellen in alle maatvoeringen, direct afgeleverd vanuit onze fabriek in Groningen. Over een kleine espressobeker tot ons beker vanwege latte macchiato.

Koffiemokken geraken dagelijks dikwijls gebruikt via iedereen. Een ieder bezit zijn eigen voorliefde met het drinken over koffie. Dus vind u voor het een uitgebreid collectie betreffende mokken en bekers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *